Direct la continutul paginii »

Romania Italia Import ExportIndiferent daca aveti o afacere pe cont propriu sau sunteti angajatul unei firme, faceti-va publicitate gratuita pe situl http://www.romaniaitaliatrade.com/ro si sigur va veti convinge si voi in scurt timp de utilitatea unui asemenea marketing. Situl e nou si se prezinta ca o vitrina a diverselor firme de comert cu Italia si servicii varii: import-export, transport, consultanta. Apare in primele rezultate pe google (ma ales in Italia) daca cautati import, export, romania, italia, servicii.

Deveniti si dvs PARTENERII nostri ! Faceti cunoscute produsele si serviciile companiilor romanesti in Italia. Cereti orice forma de publicitate pe situl nostru (banner, pagina cu produse, pagina de prezentare) si o vom satisface in mod absolut GRATUIT.

Va asteptam.
ROMANIA ITALIA TRADE
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romania Italia Import Export se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Romania Italia Import Export in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romania Italia Import Export, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.