Direct la continutul paginii »

ELECTRO TIME SERVICE SRLCompania Electro Time Service SRL ofera o gama vasta de activitati de service pentru orice marca de echipamente si utilaje profesionale din domeniul HoReCa.
Servicii oferite:
- Instalare si punere in functiune de echipamente si utilaje HoReCa.

- Reparatii : verificare echipamente / utilaje, constatare defectiuni, recomandarea actiunilor necesare pentru remediere, efectuarea reparatiilor.

- Revizii periodice / servicii de mentenanta : deplasari ale tehnicienilor nostri la intervale de timp convenite cu beneficiarul in vederea verificarii, testarii si reglarii echipamentelor pentru asigurarea unei performante optime a acestora, inlocuirea pieselor uzate etc.

- Lucrari frigotehnice.

Raspundem prompt solicitarilor clientilor si ne adaptam permanent la necesitatile acestora. Onorariile percepute pentru serviciile furnizate sunt extrem de competitive si adaptate perfect cerintelor clientilor nostri!

Nu ezitati sa ne contactati!

Director Tehnic: Craciun Gheorghe
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ELECTRO TIME SERVICE SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ELECTRO TIME SERVICE SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ELECTRO TIME SERVICE SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
ELECTRO TIME SERVICE SRL


19.933