Direct la continutul paginii »

Assix SRLVă invităm să vizitaţi toate secţiunile acestui site, pentru a cunoaşte în detaliu serviciile oferite şi proiectele realizate de compania noastră.

Astăzi, compania noastră acoperă întreaga gamă de servicii în domeniul proiectării, consultanţei şi asistenţei tehnice în construcţii. Mulţumită echipei de profesionişti pe care o avem, am reuşit să colaborăm cu mult succes, cu parteneri de renume internaţional.

Assix Creations s-a înfiinţat în anul 2000, la Cluj-Napoca, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor acestei pieţe în continuă expansiune. Am dezvoltat în permanenţă departamentul de resurse umane şi soluţiile de business, pentru a putea oferi partenerilor servicii de o calitate deosebită, preţuri competitive şi mai ales, termene de execuţie respectate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Assix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Assix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Assix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.