Direct la continutul paginii »

Ipcm D7 SRLIPCM-D7 a inteles ca trebuie sa ofere servicii dinamice, conectand activitatile de proiectare, ca unic mod de a asigura colective de specialisti corect dimensionate pentru nevoile fiecarui client.

Societatea nostra S.C. IPCM – D7 S.R.L., este infiintata prin privatizarea Diviziei 7 Brasov a IPCM S.A. si este in prezent o societate cu capital privat 100%.

IPCM-D7 este o societate diferita de firmele obisnuite de proiectare, constienta de importanta marketingului in domeniul imobiliar, acordand o la fel de mare importanta consultantei cat si procesului de proiectare propriu-zis.

Prin personalul propriu si prin colaboratorii nostri permanenti, detinem o experienta de peste 45 de ani, in executia proiectelor atit pentru case cit si pentru obiective industriale, devenind astfel traditionali prin experienta dobandita.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ipcm D7 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ipcm D7 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ipcm D7 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.925