Direct la continutul paginii »

Tektum Arhitectura & Arta SRLÎn biroul nostru, amplasat într-o clădire istorică din centrul oraşului lucrăm cinci- şapte arhitecţi licenţiaţi.

Firma Tektum Arhitectură & Artă a luat fiinţă în toamna lui 2005. Fondatorii sunt TÓTHFALUSI Gábor şi TULOGDY László György.

Suntem o echipă formată din arhitecţi tineri, dar experienţa noastră se bazează pe colaborare cu arhitecţi de renume cum ar fi Makovecz Imre sau Sáros László şi pe studii postuniversitare în reabilitarea monumentelor istorice.

Numele firmei provine de la cuvântul latin tectum- adăpost- forma primordială de casă. Logoul firmei este semnul ancestral de curce înscrisă în cerc care are multiple interpretări (de la forma planimetrică a unui adăpost până la explicaţii filozofico- existenţialiste).

În timpul de activitate ne-am mărit paleta de servicii oferite astfel încât oferim servicii de arhitectură, design interior, urbanism, project management.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tektum Arhitectura & Arta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tektum Arhitectura & Arta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tektum Arhitectura & Arta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.110