Direct la continutul paginii »

Bartels International SRLActivitatea in Romania a inceput in anul 2005, prin infiintarea unei companii locale.

Organigrama firmei tinde sa detina un numar cat mai mare de personal cu experienta, care sa pune in practica dorintele clientilor, sa raspunde oricarei provocari tehnice si sa actioneze in calitate de project manageri.

Bartels Intenational este o firma multi-disciplinara de consultanta in domeniul ingineriei.

Personalul biroului nostru este sustinut si de alte birouri locale si internationale, in vederea cresterii capacitatii de proiectare.

Bartels International ofera suport de specialitate in domenii avansate cum ar fi: planificarea transportului, acustica, calitatea aerului, energie si durabilitate si probleme legate de mediu inclusiv contaminari si inundatii .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bartels International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bartels International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bartels International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.949