Direct la continutul paginii »

Nv Const SRLDomeniul de baza al firmei este proiectarea structurala. Pe langa aceasta,va oferim servicii de expertizare tehnica, proiectare generala, asistenta desantier si antreprenoriat al lucrarilor de executie, toate la inalte standarde de calitate.

NV CONST asigura servicii complete de proiectare, analiza structurala,expertizare tehnica si antreprenoriat al lucrarilor de constructii in toata tara.

Cele mai reprezentative lucrari ale noastre.

SC NV CONST SRL are ca activitate principala proiectarea in domeniul constructiilor, avand in acest sens un colectiv de specialitate profesionist.

Suntem alaturi de dumneavoastra de la tema de proiectare si pana la realizarea efectiva a constructiei, avand ca vectori principali satisfactia clientului si calitatea serviciilor oferite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nv Const SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nv Const SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nv Const SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.662