Direct la continutul paginii »

SRLIn ultima vreme ne-am implicat mare parte din timp intr-un proiect care utilizeaza memoria locuitorilor Brasovului pentru a contura o altfel de perceptie a spatiului public.

Revenim dupa o pauza foarte lunga, motivata de lucrul la a doua editie a “Orasului Memorabil” (care anul acesta a avut o multime de evenimente in program) si de publicarea albumului retrospectiv al editiei de anul trecut.

Proiectul desfasurat cu sprijinul si finantarea OAR, filiala Bv-Cv-Hr, s-a concretizat cu o expozitie in noiembrie 2010 si cu un blog care au facut cunsocute imagini inedite din istoria traita a Brasovului.

Intre timp am participat la cateva din concursurile de arhitectura organizate in ultima vreme si le vom prezenta aici, cel mai probabil in ordine invers cronologica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.649