Direct la continutul paginii »

Bercon Consulting SRLScopul nostru fiind acela de a obtine un sistem de management eficient si flexibil, un instrument util conducerii firmei pentru a tine sub control atât calitatea produselor cat si a serviciilor furnizate.Serviciile de consultanta promovate au la baza cele opt principii de management promovate de seria standardelor ISO 9001: 2008.

O particularitate a serviciilor noastre este ca pe tot parcursul unui contract de consultanta, fiecare faza, începând de la evaluarea preliminara pâna la certificarea sistemului de management este controlata cu deosebita atentie.

Serviciile se proiecteaza, controleaza si evalueaza dupa un plan bine structurat ce va cuprinde: cine, ce, cand, cum, unde si de ce se realizeaza diversele activitati.

Practic, prin dezvoltarea unei bune relatii cu personalul clientului, ne identificam si participam activ ca un compartiment intern al clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bercon Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bercon Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bercon Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.502