Direct la continutul paginii »

Arhidinamik SRLConsideram ca in realizarea unui proiect specialitatile implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie sa conlucreze pentru a defini un tot unitar.

Firma ArhiDinamiK ofera servicii de proiectare complexe imbinand solutii functionale si tehnice in construirea imaginii care va reprezinta.

Arhitectura, structura si instalatiile asigura calitatile unei cladiri: compozitia, functionalitatea, siguranta, confortul, eficienta si intretinerea in timp.

O echipa tanara si dinamica, alcatuita din arhitecti atestati, sta la dispozitia dumneavoastra pentru a elabora eficient si rapid expresia fizica a imbinarii ideilor, imaginatiei si creativitatii in concordanta cu dorintele clientilor si indeplinind exigentele de calitate, functionalitate si cost.

In acest scop, firma ArhiDinamiK preia proiectele in calitate de Proiectant General, asigurand prin colaboratori toate specialitatile necesare in realizarea acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arhidinamik SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Arhidinamik SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arhidinamik SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.068