Direct la continutul paginii »

Arhiva Center SRLInfiintata in anul 2011, SC ARHIVA CENTER SRL ofera soluţii complete de arhivare de inaltă calitate şi eficienta, în conformitate cu necesităţile clientilor din judetul Iasi si zona nord est a Romaniei.

Folosind cele mai noi tehnologii în domeniu, SC ARHIVA CENTER SRL garanteaza pastrarea in conditii de maxima siguranta a fondurilor arhivistice prin oferirea de servicii de inalta calitate si profesionalism.

SC ARHIVA CENTER SRL se angajează să livreze servicii complete de arhivare (legatorie, depozitare, distrugere autorizata, arhivare electronică şi consultanţă în domeniul arhivării) bazandu-ne pe o cunoaştere aprofundată a legislatiei din acest domeniu de activitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arhiva Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Arhiva Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arhiva Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.116