Direct la continutul paginii »

Imagis SRLIMAGIS, furnizor specializat in oferirea de servicii si solutii IT profesionale, va asigura intreaga gama de servicii IT, de la mici interventii pentru probleme aparute in activitatea zilnica pana la proiectarea si implementarea intregului sistem informatic.

IMAGIS este partenerul ideal pentru firmele care doresc o infrastructura IT bine administrata.

Compania a fost infiintata in 2002 avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii web si consultanta pentru companiile mici si mijlocii.

La sfarsitul anului 2006 IMAGIS si-a diversificat gama de servicii oferite, devenind astfel unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii IT complete.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imagis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Imagis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imagis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.080