Direct la continutul paginii »

Ani Co Trade SRLGrupul ANI-CO are la ora actuală peste 70 de angajaţi. Preocuparea noastră principală este satisfacerea exigenţelor clienţilor noştri, pentru a ne menţine la standardele de calitate ale pieţei.

De aceea, asigurăm în permanenţă ridicarea gradului de pregătire a angajaţilor noştri, prin cursuri de specializare şi prezentări de noi produse, organizate de partenerii noştri.

Odată cu trecerea timpului am căutat să ne aliniem cerinţelor pieţei de consum. Ne-am diversificat activitatea prin înfiinţarea unei secţii de producţie geamuri termopan cu tâmplărie PVC, a unei linii moderne de spălătorie auto, a unei societăţi de construcţii precum şi prin lansarea în domeniul hotelier.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ani Co Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ani Co Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ani Co Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.484