Direct la continutul paginii »

D & A Com SRLInteresul editorial s-a indreptat la inceput spre cartea didactica, pentru ca mai apoi editura sa-si concentreze resursele si in directia literaturii, publicand printre altele una dintre cele mai frumoase si asteptate colectii.


Editura STEF a fost infiintata in noiembrie 2004, cunoscand o dezvoltare rapida si substantiala: in 2006 are deja tipografie proprie, iar din 2007 functioneaza intr-un nou sediu central, cu spatii special create pentru diferitele compartimente ale fluxului editorial si tipografic.


Principalul nostru obiectiv este acela de a aduce cat mai aproape de clientii nostri cele mai bune lucrari de specialitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D & A Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre D & A Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D & A Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.435