Direct la continutul paginii »

Alexia Papershop (TM) - M Copy SRLAlexia Papershop este divizia SC M Copy SRL care se ocupa cu importul si distributia de copiatoare second hand, reconditionate.

Toate copiatoarele sunt importate din Olanda si garantam cele mai bune preturi.

Ne adresam tipografiilor, centrelor de copiere si birourilor de orice gen din toata tara. Oferim garantie pentru copiatoarele vandute si asiguram service si intretinere oriunde in tara.

Comercializam de asemenea produse de papetarie, hartie tipografica, mucava si cartoane iar prin divizia de print a SC M Copy SRL, Alexia Print (TM), va oferim imprimate tipizate la cele mai bune preturi din tara, in regim de distributie.

Societatea noastra mai detine in Sibiu 3 magazine / centre de copiere care functioneaza sub brandul Alexia Copy Center.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alexia Papershop (TM) - M Copy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alexia Papershop (TM) - M Copy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alexia Papershop (TM) - M Copy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.