Direct la continutul paginii »

Mvb Ro Global Advertising SRLCeea ce isi propune firma este sa efectueaze servicii profesioniste de tipografie, stampile, carti de vizita, reincarcari cartuse, consumabile, agende si calendare, personalizare tricouri, bannere, casete luminoase, litere autocolante, personalizare pixuri si brichete, rechizite, la cele mai inalte standarde.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.
Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mvb Ro Global Advertising SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mvb Ro Global Advertising SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mvb Ro Global Advertising SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Mvb Ro Global Advertising SRL


34.563Site-uri web