Direct la continutul paginii »

Afir Color Srl
Editura Afir, publică atunci când "pentru alţii este imposibil".

Editura Afir - tipografie digitală pentru cărţile scriitorilor debutanţi.

Editura Afir - menţine entuziasmul de a scrie o carte la costuri minime.

Etapa la care cu siguranţă vă veţi poticni constă în găsirea unei edituri dispuse să vă publice, adică să vă prelucreze manuscrisul (culegere, tehnoredactare, realizarea copertei, tipar), să vă scoată cartea pe piaţă şi să vă acorde astfel statutul de scriitor adevărat.

Editura Afir este o firmă print-on-demand care preia, pe cheltuiala clientului, toate problemele: culegerea manuscrisului, tehnoredactarea, realizarea copertei şi, mai ales tiparul, in orice tiraj.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Afir Color Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Afir Color Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Afir Color Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.332