Direct la continutul paginii »

Process Color Art SRLCutiile din plastic transparent s-au dovedit a fi cele mai atragatoare din punct de vedere al continutului. Astfel avem o gama larga de dimensiuni pentru cutii. Daca nu gasiti dimensiunea potrivita produsului dvs., putem realiza o noua stanta care sa corespunda cerintelor dvs.


Firma nostra este specializata in producerea ambalajelor din plastic (PVC, PS, PET) sau carton in diferite forme si dimensiuni, personalizate la cerere. Pentru producatorii de imbracaminte, lenjerie, textile, avem cutii stantate din plastic transparent (sau colorat) si din carton (ondulat, colorat, mat, lucios, etc).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Process Color Art SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Process Color Art SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Process Color Art SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.381