Direct la continutul paginii »

Dora Serv SRL       Dora Serv SRL va ofera o gama larga de echipamente industriale de inscriptionat / marcat / datat adaptandu-se perfect la procesul Dvs. tehnologic. 

Echipamentele pot fi folosite pentru inscriptionarea / marcarea / datarea pe orice tip de produse sticle, etichete, cutii, oua, ambalaje, folie, fier, tabla, plastic, tevi etc.

 In portofoliul nostru de produse se regasesc:

 

  • Echipamente de inscriptionat industriale cu jet continuu de cerneala
  •  Echipamente de inscriptionat tip ” caractere mari ”
  •  Echipamente de inscriptionat tip ” inalta rezolutie ” ( 600 dpi )
  •  Echipamente de inscriptionat prin contact: micropercutie
  •  Benzi transportoare ( conveioare ) etc.

 Datorita experientei indelungate in domeniu, departamentul de service poate depana cu operativitate orice tip de echipament de inscriptionat.

Beneficiind de documentatia si piesele de schimb adecvate va putem oferi consumabile si suport tehnic si in perioada de post-garantie.

Astfel in prezent detinem toate atu-urile pentru a raspunde oricaror cerinte aparute in domeniul inscriptionarii industriale, oferind intotdeauna solutii de marcare competitive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dora Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dora Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dora Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.