Direct la continutul paginii »

Smile Dent SRLCabinetul Smile are in dotare doua astfel de aparate: Detartror ultrasonic - utilizat pentru indepartarea prin intermediul vibratiilor ultrarapide a substantelor aderente de suprafata dintilor si Air Flow – dispozitiv care foloseste aerul sub presiune pentru a proiecta apa care contine particule fine de bicarbonat de sodiu asupra suprafetei dintilor, indepartand astfel tartrul.


Cabinet stomatologic Smile este situat in centrul orasului Iasi.

Activitatea acestui cabinet stomatologic cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara.
Serviciile de diagnostic si tratament stomatologic sunt asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Smile Dent SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Smile Dent SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Smile Dent SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.122