Direct la continutul paginii »

Yyour Accounting & Finance Control Team SRLYour Accounting & Finance Control Team SRL (Y.A.F.C.T.) este o societate de contabilitate, expertiza contabila, audit financiar si consultanta fiscala, infiintata in anul 2007.

Organizarea si conducerea contabilitatii financiare, Resurse umane si salarizare, Expertiza contabila, Cenzorat si certificare situatie financiara, Audit, Consultanta fiscala, Evaluari.

-Semnarea si datarea documentelor contabile aferente operatiunilor in cadrul proiectului;
-Urmarirea respectarii conditiilor de eligibilitate ale cheltuielilor decontate;

YAFCT dispune de o echipa tanara de economisiti , experti contabili si auditori financiari , care urmaresc si coordoneaza activitatea de contabilitate pentru apoximativ 100 de companii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Yyour Accounting & Finance Control Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Yyour Accounting & Finance Control Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Yyour Accounting & Finance Control Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.806