Direct la continutul paginii »

Madd Electronics Grup SRLMadd Electronics Group sunt distribuitori de echipamente IT din gama Refurbished , Renew, Noi si Second, din anul 2002. Remarcati prin preturi competitive si servicii de calitate au devenit unii din cei mai mari importatori de branduri: Dell, Hp, si Microsoft Refurbished din Romania.

Produsele comercialzate de Madd Electronics sunt in proportie de 90 % produse IT de brand achizitionate din SUA sau EUROPA, la expirarea unui leasing, suprastocuri sau la schimbarea intregului parc de pc a unei companii.

Asfel odata cu achizitionarea unui produs Refurbished, pe langa raportul inalt pret/calitate de care beneficiati, dispuneti de avantajul utilizarii unui produs de marca, verificat, testat si preambalat, cu folie si cutie tip brown de la producator, readus la parametri de functionare si aspectul produsului initial.

Cele mai bune oferte pentru calculatoare ,componente pc, network, imprimante, notebookuri, laptopuri, monitoare dell, hp, fujits etc. plus posibilitati de upgrade, gasiti la magazinele Madd Electronics.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Madd Electronics Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Madd Electronics Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Madd Electronics Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.