Direct la continutul paginii »

Omega Net SRLOmega Net este un furnizor de servicii de acces la internet ce ofera incredere si profesionalism pe piata de telecomunicatii din Romania.

Infiintata in anul 2005, Omega Net a evoluat de-a lungul anilor, operand in prezent o retea redundanta de 1 Gbps ce conecteaza clientii sai. Echipamentele si tehnologiile performante pe care le utilizeaza confera calitatea superioara a serviciilor oferite, iar profesionalismul personalului ofera solutii adaptate fiecarui client.

Ceea ce ne diferentiaza insa total de concurenta este serviciul de consultanta tehnica de care pot beneficia clientii nostri. Pe toata derularea contractului cu Omega NET, puteti primi asistenta tehnica gratuita cu privire la recomandarea tipurilor de echipamente pe care trebuie sa le achizitionati pentru a putea utiliza in cele mai bune conditii serviciile oferite de Omega NET si pentru a va putea incadra in bugetul de care dispuneti.

Servicii

  • Firma Omega Net SRL este specializata in realizarea de conexiuni wireless pe distante mari (pana la 50 km) cu echipamente profesionale.
  • Proiectam si realizam retele wireless de capacitate mare. Suntem pe piata din Romania din anul 2005.
  • Omega NET furnizeaza servicii de acces la internet in orasul Bacau si in imprejurimile acestuia pe o raza de 75km.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Omega Net SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Omega Net SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Omega Net SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.928