Direct la continutul paginii »

Atom SCPAsigura mentenanta si service de specialitate pentru calculatoare si retele de calculatoare in mod profesionist atat pentru companii-institutii publice, cat si pentru persoanele fizice.

Datorita experientei dobandite, suntem in masura sa oferim consultanta pentru problemele din domeniul IT, de la simple recomandari hardware si software pana la implementarea de solutii IT complete pentru afacerea dumneavoastra.

Montaje sisteme complete de supraveghere video, camere de supraveghere video, camere wireless sau cu fir, accesorii, kituri camere cu DVR sau PC

Externalizarea IT este procedeul prin care o companie-institutii publica apeleaza la o alta companie pentru a se ocupa de infrastructura IT a acesteia. Externalizarea IT este solutia ideala pentru companiile/institutiile publice care doresc sa reduca cheltuielile cu departamentul IT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Atom SCP se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Atom SCP in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Atom SCP, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.