Direct la continutul paginii »

Tafi Trade SRLInfiintata in 2004 Tafi Trade este o firma romaneasca cu capital integral privat, care ofera produse si servicii in domeniul vopselurilor avand ca scop aducerea de plus valoare clientilor sai.

Echipa Tafi Trade prin experienta sa de peste 10 ani si prin informatiile de ultima generatie va poate ajuta in cresterea productivitatii si optimizarea costurilor prin alegerea unor sisteme de vopsire adecvate afacerii dvs. Venim in intampinarea nevoilor dvs. atat cu produse si tehnologii cat si cu servicii de consultanta si de aplicare specifice.

Tencuielile decorative structurate sunt destinate unei acoperiri decorative superioare si de efect a tencuielilor exterioare. Tencuiala decorativa se foloseste si la elemente decoratvie interioare: coloane, arcade, etc. Tencuielile Decorative Structurate sunt produse pe baza de rasini sintetice (acrilice, sau acrilo-stirenice), cu aditivi specifici fiecarui tip, quartz si granule de marmura.

Tencuiala Decorativa Siliconica este un produs cu o mai mare elasticitate, folosit in special la constructiile noi, care, inca lucreaza, genereazand fisuri, crapaturi, etc. Acest tip de tencuiala are calitatea de a nu se fisura decat foarte greu. Tencuiala de Soclu are in compozitie granule colorate de quartz, care dau suprafetei un aspect decorativ marmorat, dublat.

Valorile firmei

  • Competenta de a face fata oricarei provocari
  • Integritatea si profesionalismul in afaceri constituie baza succesului nostru
  • Loialitate si dedicare in proiecte pentru un succes sigur
  • Responsabilitate in atingerea obiectivelor
  • Concentrare pe nevoile partenerilor nostriContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tafi Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tafi Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tafi Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max