Direct la continutul paginii »

Arca Mondo Chim SRL“Ideea de a realiza produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si tot o data sa spele bine, apare din momentul în care cautând produse de acest gen pe piata nu gaseam nici o solutie care sa satisfaca aceste cerinte. Odata cu aparitia primului copil în familia mea nevoia s-a accentuat. Am decis sa realizez eu aceste produse, atât pentru familia mea cât si pentru cei interesati si atenti la aceste aspecte. Din 2002, de la înfiintare, compania a produs detergenti de cea mai buna calitate.

Comunicarea este cea mai importanta în tot ceea ce facem. Prin produsele noastre suntem alaturi de clientii nostrii întreaga zi din momentul trezirii si pâna seara la culcare.

Zilnic avem nevoie de produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Pentru ca traim într-o comunitate avem nevoie si de produse destinate comunitatii, Arca Lux are o gama întreaga de produse destinate institutiilor, firmelor de curtenie, etc.

Nevoia s-a transformat in pasiune - acum oferim si produse destinate sectorului profesional/industrial. Create cu aceeasi grija fata de mediul înconjurator si atente cu nevoile specifice fiecarui domeniu, aceste solutii sunt concepute ca si cum ar fi destinate ingrijirii unui copil.”

 

Stelian Mocanu,

director general Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arca Mondo Chim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arca Mondo Chim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arca Mondo Chim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Arca Mondo Chim SRL


41.520