Direct la continutul paginii »

Perpetuum Natural SRLAsa cum ii arata si numele, "perpetuum natural" s.r.l. doreste sa implementeze si sa promoveze pe piata romaneasca diverse sisteme, aparate si tehnologii de purificare -cu o puternica amprenta ecologica- a apei si a aerului.

Astfel, firma ofera spre vanzare o gama bogata de statii de dedurizare, deferizare, demanganizare, desalinizare, diverse purificatoare si dispensere de apa prin osmoza inversa, purificatoare de aer, umidificatoare sau dezumidificatoare, dezinfectie prin UV, o gama larga de filtre si subansamble pentru instalatii, aparate de masura si control. Produsele noastre se adreseaza atat locatiilor rezidentiale cat si celor industriale. Oferim deasemenea consultanta pentru orice situatie.

Un al doilea obiect de activitate al firmei dar cu nimic mai prejos ca importanta si in perfecta concordanta cu filozofia sa, il reprezinta promovarea si desfacererea unor produse naturiste de calitate premium, cum ar fi: suplimente nutritive, produse cosmetice bio, extracte si esente din plante medicinale, diverse preparate si produse ecologice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Perpetuum Natural SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Perpetuum Natural SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Perpetuum Natural SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.