Direct la continutul paginii »

Olint Com SRLCine suntem

SC OLINT COM SRL este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în mediul de afaceri, având ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcţii şi amenajări.

Principalul mijloc de comerţ îl reprezintă Supermarketul OLINT lansat în anul 2005 şi o reţea de distribuţie la nivel regional coordonată prin agenţi comerciali.

În ultimii 6 ani am adunat o vastă experienţă în comercializarea, distribuţia şi montajul materialelor de acoperiş în general şi ţiglei metalice în special deţinând în perioada 2008-2009 aproximativ 5% din cota de piaţă pe sectorul ţiglei metalice.

În anul 2010 am hotărât să ne extindem activitatea şi să producem propriile materiale pentru acoperiş promovate sub un nou brand.

Astfel în spatele mărcii RUFSTER se găseşte aceeaşi echipă de profesionişti care este hotărâtă să menţină şi să crească nivelul de acoperire al pieţii şi să furnizeze în continuare produse de calitate către revânzători, constructori şi beneficiari finali.

Unitatea de productie

RUFSTER dispune de linii de producţie moderne, complet automatizate, cu asistare a rulajului pe computer oferind precizie fluxului tehnologic.

Unitatea este nouă, cu o suprafaţă de aproximativ 2.200 mp, dotată cu două poduri rulante, posibilitate de încărcare / descărcare drive-in şi spaţii de stocare acoperite, interioare şi exterioare, cu o suprafaţă totală de peste 1.500 mp.

Cu o capacitate de producţie de peste 1, 5 milioane de metri pătraţi pe an, cu două linii de ţiglă metalică şi o linie dublă de tablă cutată, cu investiţie constantă în stocuri de materie primă, RUFSTER îşi propune să dezvolte o reţea de distribuitori la nivel naţional.

Producţia este orientată pe bază de comenzi transmise din teren sau funcţie de necesarul pe care îl au revânzătorii, astfel încât beneficiarii au avantajul de a primi marfa executată special conform cerinţelor proiectelor, fără pierderi sau surplusuri de materiale, livrată în cel mai scurt timp pe şantier, gata de a fi pusă în operă.

Pe lângă materialele fabricate în Unitatea de Producţie, RUFSTER oferă şi produsele complementare sistemelor de învelitori: folie anticondens, sistem pentru drenaj şi accesorii de montaj, toate de bună calitate.

Principalele Categorii de Produse
- Tigla Metalica
- Tabla Cutata
- Tabla Plana
- Elemente Profilate
- Accesorii pentru Acoperis
- Sistem de Drenaj
- Folie Anticondens
- Casete pentru fatada

Produsele sub marca RUFSTER sunt insotine de Declaratie de Conformitate si Certificat de Garantie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Olint Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Olint Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Olint Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.