Direct la continutul paginii »

Infomunca SRLInfoMunca este un spatiu virtual creat special pentru a facilita intalnirea celor 2 mari componente ale pietei fortei de munca din Romania si strainatate si anume cererea si oferta. Acesta este motivul pentru care InfoMunca poate fi vazut ca si o bursa a locurilor de munca, creata special pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii, pentru care gasirea unui loc de munca a devenit un obiectiv din ce in ce mai greu de realizat in ultima perioada, datorita numarului mic de oferte de munca si in consecinta a concurentei din ce in ce mai mare.

InfoMunca este un proiect promovat si sustinut de compania S.C. Infomunca S.R.L. avand ca principal obiect de activitate "Selectia si plasarea fortei de munca" in tara si strainatate! InfoMunca functioneaza sub atenta supraveghere a unei echipe de profesionisti! Echipa noastra tanara, dinamica si entuziasta, va ofera garantia unor servicii de calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infomunca SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Infomunca SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infomunca SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.