Direct la continutul paginii »

GTS Automatizari Industriale SRL



GTS Automatizari Industriale etse o companie specializata pe de o parte pe distributia de componente si echipamente pentru industrie, iar pe de alta parte pe proiectarea si implemtarea de sisteme de automatizari industriale. GTS colaboreaza cu firme de outsourcing din Germania, Elvetia, Italia, Franta si America.

Gama de produse este diversificata: cilindri pneumatici, electrovalve, conectori pneumatici, tuburi pneumatice, senzori de proximitate, de nivel, de presiune, sisteme de siguranta si sisteme auto detect, cabluri, conectori, relee, comutatoare si display0uri, motoare invertoare.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale GTS Automatizari Industriale SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre GTS Automatizari Industriale SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GTS Automatizari Industriale SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
GTS Automatizari Industriale SRL


35.309



Produse

    1. 2