Direct la continutul paginii »

MEVA Sisteme de cofraje SRLFiind o companie independenta, de dimensiuni medii, suntem motivati constant sa fim intotdeauna cu un pas inainte, mai rapizi si mai buni. Dorinta noastra este sa dam tonul in domeniul nostru si sa contribuim activ la dezvoltarea acestuia si pe viitor.

Serviciile de inginerie devin din ce in ce mai importante. De la Berlin la Moscova, de la Dubai pana la Toronto si chiar de la Sydney pana la Oslo: cand vine vorba de proiecte internationale complexe, competenta MEVA este un factor decisiv.

Tot ceea ce am realizat pana acum ne motiveaza sa extindem lucrarile complete si sa finalizam cele începute. Din acest motiv programul tehnic bine pus la punct, inovatiile, serviciile care aduc castig ambelor parti si parteneriatele sunt pilonii de baza ai lui MEVA.

Am reorganizat documentatia noastra pe baza punctelor asupra carora dorim sa ne concentram. “Programul complet PRO 08” va ofera un instrument de lucru comod si bine structurat pentru toate activitatile comerciale. Pentru planificarea si executarea de constructii va punem la dispozitie MARELE CATALOG MEVA, care contine si cele mai mici detalii tehnice, de la indicatiile de asamblare pana la cele referitoare la utilizare.

Dorim mult succes tuturor clientilor si partenerilor nostri.

Gerhard Dingler
General Manager / AsociatContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MEVA Sisteme de cofraje SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre MEVA Sisteme de cofraje SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MEVA Sisteme de cofraje SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.