Direct la continutul paginii »

Szaninterm SRLDiscovery Industry aduce pe piata din Romania utilaje si echipamente alimentare noi si second hand la cel mai bun raport pret - calitate.

Prompt si eficient! Acesta e modul in care ne desfasuram activitatea... e un atuu pe care fiecare client il remarca. Punem la dispozitia clientilor nostri produse de cea mai buna calitate care ajung in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.

Si deoarece timpul e o resursa atat de pretioasa, va invitam sa ne vizitati siteul oficial de prezentare discoveryindustry.ro pentru a va informa rapid despre gama noastra de produse destinate industriei alimentare.

Pentru o comanda rapida sau detalii legate de ofertele noastre, va invitam sa ne contactati fie prin telefon sau prin email.

Discovery Industry. Standardul echipamentelor si utilajelor alimentare!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Szaninterm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Szaninterm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Szaninterm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Szaninterm SRL


32.749Produse

    1. 2