Direct la continutul paginii »

Mont Drill SRLForajele de apă au devenit o alternativă atât pentru consumatorii casnici, cât şi pentru consumatorii industriali. Datorită poluării apei de suprafaţă cu substanţe chimice nocive, un foraj permite captarea unei ape potabile din straturi mai adânci neafectate de poluanţii de suprafaţă.

Aşadar principalul motiv pentru care unii renunţă la apa potabilă de suprafaţă şi decid să investească într-un foraj este tocmai evitarea acest factor poluator. Un alt motiv pentru care o asemenea investiţie merită făcută este rentabilitatea ei în timp.

Lucrările de întreţinere a unui foraj se referă în principal la denisiparea lui. Acumularea de nisip apare în anumite tipuri de sol şi mai ales atunci când forajul nu e utilizat la întreaga lui capacitate. Primele semne care apar atunci când se acumulează nisip sunt scăderea debitului şi calităţii apei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mont Drill SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mont Drill SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mont Drill SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.