Direct la continutul paginii »

Sofi Biju - Handmade jewelleryBijuteriile Sofi sunt realizate manual, in serie limitata sau unicate. In realizarea lor folosim accesorii de calitate, cristale si perle Swarovski, pietre semipretioase si sticla fuzionata. Zi de zi ne bucuram de privilegiul de a crea accesorii si bijuterii care sa va faca sa va simtiti frumoase, unice si speciale indiferent de momentul in care alegeti sa le purtati.

Este o onoare sa va fim alaturi prin creatiile noastre in momentele speciale si unice ale vietii cum este ziua nuntii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sofi Biju - Handmade jewellery se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sofi Biju - Handmade jewellery in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sofi Biju - Handmade jewellery, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sofi Biju - Handmade jewellery


17.913