Direct la continutul paginii »

Rusartis SRLRusartis SRL este importator si distribuitor a mai multor game de produse, ce fac parte din segmentul "CADOURI ORIGINALE".

Astfel Rusartis va ofera produse foarte bine selectate prin respectarea proprielor criterii de valorificare a produsului.

Va sugeram urmatoarele IDEI DE CADOU: peste 100 de modele de ICOANE TESUTE, ICOANE SI SUVENIRURI ARGINTATE, peste 250 de piese de MOBILIER MASIV in stil ITALIAN, zeci de modele de SCAUNE si MESE din lemn masiv, cadouri din piele, AGENDE DIN PIELE.

Cu toata increderea va prezentam un mobilier 100% romanesc, combinat cu stilul italian si apreciat, atat in Romania, cat si in afara ei. An de an apar noi piese de mobilier, ce acopera, atat cerintele de mobilare a unei locuinte, cat si alte locatii (hotele, restaurante, birouri, agentii foto, etc.).

Din respect fata de partenerii nostri nu uitam sa mentionam atentia pe care o acordam acuratetii de a comercializa Mobilierul din Lemn Masiv si celelalte produse.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rusartis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rusartis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rusartis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max