Direct la continutul paginii »

CELEC SRLRealizam cadouri personalizate pe care sa le poti darui persoanelor dragi.

Oferim consultanta in alegerea cadoului potrivit venind in sprijinul dumneavoastra cu idei sau sugestii.

Realizam si materiale publicitare pentru persoanele juridice si oferim consultanta pentru a putea face cele mai frumoase cadouri partenerilor dumneavoastra sau potentialilor clienti.

Asiguram participarea la targuri si expozitii, lansari de produse prin echipa de colaboratori care asigura in permanenta promovarea produselor si serviciilor.

La noi puteti gasi tricouri personalizate, globuri personalizate, cani personalizate, brelocuri personalizate, magneti personalizati si multe alte cadouri pe care le puteti oferi cadou de sarbatori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale CELEC SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre CELEC SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii CELEC SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.