Direct la continutul paginii »

Jomaz Lux Bvl SRLJomaz Lux Bvl, va ofera o gama diversificata de servicii in domeniul prelucrarii metalelor pretioase si semipretioase.

Fiecare produs este realizat la cel mai inalt standard, materia prima cat si produsul finit fiind viguros verificate la fiecare stadiu al executiei.

Materia prima(metalele pretioase, pietrele, etc.) pentru realizarea martisoarelor poate fi pusa la dispozitie de catre firma noastra, sau poate fi procurata de catre client.

Prin expertiza si dotarile tehnice de care dispunem, putem confectiona orice tip de bijuterie(inele, verighete, cercei, brose, pandative, bratari sau coliere) din pietre pretioase sau semipretioase, diamante, perle, corali, pietre sintetice sau sticla.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jomaz Lux Bvl SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Jomaz Lux Bvl SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jomaz Lux Bvl SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.319