Direct la continutul paginii »

Bumbu Cosmina-Mariana PFAConfectionam cu drag, lumanari din ceara naturala de albine. Lumanarile sunt realizate manual, cu dragoste si rabdare. Initial am pornit cu lumanarile decorative, acum insa realizam si lumanari pentru uz in cadrul slujbelor Bisericii.

Pentru ca suntem atenti la sanatatea ta si a familiei tale, lumanarile noastre contin doar ingrediente naturale: ceara de albine, fitil din bumbac, pigmenti 100% naturali, uleiuri esentiale s.a.

Lumina, caldura, culoare, iubire, inspiratie, bucurie, sanatate... vei fi surprins cate poti gasi in licarirea unei lumanari din ceara naturala de albine!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bumbu Cosmina-Mariana PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bumbu Cosmina-Mariana PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bumbu Cosmina-Mariana PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Bumbu Cosmina-Mariana PFA


17.992