Direct la continutul paginii »

FUNGIFT SRLCu peste 39 000 de comenzi inregistrate, FunGift.ro este cel mai mare magazin online de cadouri din Romania.
Dezvoltat de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online, este constant in cautarea calitatii in tot ceea ce inseamna comert electronic autohton. FunGift.ro a castigat sectiunea comert electronic a festivalului de comunicare digitata Internetics in 2005, 2007 si 2008, in 2007 este ales Magazinul Anului la Gala Premiilor in eCommerce din Romania si in 2008 castiga la Internetics "Best of Show".

La FunGift.ro ai garantia satisfactiei totale, ai livrare in 24 de ore, ai respectul pe care-l meriti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale FUNGIFT SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre FUNGIFT SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii FUNGIFT SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
FUNGIFT SRL


24.058