Direct la continutul paginii »

Scutarita Andrei IFSuntem o firma din Iasi , avand ca obiect de activitate principal:

Activitati fotografice ,

dar si:
·       Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune;
·       Activitati post-productie cinematografica, video si de programe de televiziune;
·       Servicii de reprezentare media;
·       Comert cu amanuntul al discurilor si benzilor magnetice cu sau fara inregistrari audio/video, in magazine specializate;
·       Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet;
·       Activitati ale portalurilor web;
·      Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe.
 
Asiguram pentru orice eveniment si locatie: filmari video, fotografii digitale, prelucrari si editari ample, albume foto, sedinte foto, reportaje, interviuri, clipuri, etc.
Alte servicii: transpuneri caste video (orice model: VHS, VHS-C, Hi8, Video 8, Digital 8, MiniDV, HDV, etc) pe suport DVD, listam fotografii pe loc in cadrul evenimentelor in diverse formate, videoproiectie, etc.
 Putem asigura servicii cu mai multe camere video si foto simultan, ne deplasam oriunde in tara (deplasare cu masina proprie/contra cost).
 
Detinem aparatura video-foto de ultima generatie (Sony, Panasonic, Nikon) si o echipa tanara, dinamica, dornica de a se afirma prin calitate si seriozitate.
 Experienta vasta in domeniu, contracte de colaborare pentru diverse evenimente, dar si contracte de exclusivitate de peste 3 ani de zile (servicii video-foto) cu sala de petreceri pentru copii , colaboram si cu diverse firme de decoratiuni, dj, dar si cu cea mai titrata trupa de dans “The Sky” din Iasi .
 
 Oferim serviciile si pentru reportaje fulger (pentru diverse televiziuni si ziare) in zona Iasi si Harlau, cu echipe operationale la orice ora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scutarita Andrei IF se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Scutarita Andrei IF in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scutarita Andrei IF, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.598