Direct la continutul paginii »

Danic Consult SRLFirma Danic este producatoare de articole din sticla, utilizand tehnologia de fuziune la cald (termoformare). Produsele din sticla termoformata, prin prisma tehnologiei utilizate, au o rezistenta mare la spargere si in acelasi timp pot fi modelate in diverse forme si culori.

Practic, combinatia de forma si culoare poate fi limitata doar de imaginatia creatorului.Valorile definitorii ale firmei noastre sunt calitatea, experienta, creativitatea. Astfel toate produsele noastre poarta amprenta acestor valori.

Firma Danic
ofera clientilor sai o gama variata de obiecte de sticla, de la cele cu destinatie practica la cele artistice care dau contur decorului si designului arhitectural. La comanda putem executa obiectele de sticla necesare oricarui restaurant, hotel, pensiune sau locuinta personala, in functie de cerintele clientului si preferintele sale in materie de culori si forme. Flexibilitatea de care dam dovada ne permite ca, alaturi de client, sa venim cu solutii creative la lucrari tematice complexe:

  • corpuri de iluminat,
  • vitralii,
  • suporturi de lumanari,
  • scrumiere,
  • alte elemente specifice care respecta o anumita tema de forma si culoare.   


SC Danic Consult SRL
Strada 1 Decembrie, localitatea Berca. BuzauContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Danic Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Danic Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Danic Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.039