Direct la continutul paginii »

Flash Antiques 2000 SRLCu o experienta de 16 ani in domeniul antchitatilor firma Flash Antiques a reusit sa se impuna prin rafinament, autenticitate, calitate si seriozitate.

Covoare orientale, argintarie, bijuterii vechi din aur cu pietre pretioase, tablouri, icoane si sculpturi din bronz se imbina intr-un mod inedit cu mobile de diferite stiluri. Toate aceste obiecte de arta pot fi puse in valoare in orice spatiu destinat confortului personal fie ea sala de mese, birou, dormitor, salon sau chiar in baie si bucatarie.

Majoritatea produselor prezentate aici pot fi admirate si in magazinul de antichitati din galeria World Trade Plaza – Sofitel.

La cererea clientilor putem propune si alte obiecte de arta in afara celor prezentate avind in vedere colaborarea cu anticari din intreaga lume.

Produsele noastre:

  • Obiecte decorative
  • Argint
  • Bijuterii
    * Inele
    * Bratari
    * Pandantive si coliere
    * Cercei
    * Brose
    * Butoni

  • Sculptura
  • Pictura si icoane
    * Tablouri
    * Icoane si obiecte de cultSC Flash Antiques 2000 SRL
Piata Montreal nr.10 Sector 1 Bucuresti
Galeria de magazine World Trade Plaza-SofitelContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Flash Antiques 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Flash Antiques 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Flash Antiques 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.041