Direct la continutul paginii »

Coman Design 2000 SRLinfiintata in 1991, COMAN DESIGN este prima fabrica de sticlarie decorativa cu capital privat din România.

Având in prezent 138 de angajati, productia firmei este destinata exportului intr-un procent de peste 90%, piata Japoniei ocupând primul loc. Exportam de asemenea in SUA, Franta, Anglia, Germania, Belgia, Spania, Italia, Liban, Kuwait, Israel. in procent de pâna la 10% productia firmei este comercializata pe piata interna prin magazinele proprii.

intreaga gama de articole se executa manual (suflate la teava, pictate si gravate manual), COMAN DESIGN fiind specializata in productia de unicate sau serie scurta.

in prezent, gama noastra de produse include:

 • Articole cu pudra si granule din sticla colorata in masa
 • Reproduceri de arta in domeniul sticlariei din perioada Art Nouveau (Galle, Daum-Nancy, Schneider, Majorelle, Loetz, A.Walter)
 • Articole din sticla cu depunere metalica cu argint sau alama.
 • Articole din fier forjat prelucrate manual.
 • Articole din  bronz si alama prelucrate manual.
 • Articole din sticla  pictate manual cu aur, platina, luster, pigment, ice, articole din sticla cu irizatii si sticla „carnaval” 


SC Coman Design 2000 SRL
Str. Transilvaniei no. 425 (Islazului Entrance), 120164, BuzauContacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Coman Design 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Coman Design 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Coman Design 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.034