Direct la continutul paginii »

Sticla Alesd SRLInfiintata la Alesd, localitate situata in judetul Bihor, la 35 kilometrii de Oradea, Sticla Alesd produce si ofera produse de sticlarie executate in intregime manual, care se remarca printr-un aspect deosebit datorat, mai ales tehnicilor speciale de decorare.

Dispunand de un personal bine calificat, Sticla Alesd asigura in permanenta o productie de buna calitate pe care are capacitatea logistica de a o impune pe toate pietele lumii.

O importanta parte a productiei este reprezentata de piesele originale, create de proprii designeri. De asemenea executam curent produse conform specificatiilor tehnice ale clientilor.

Categorii de produse:

  • pahare
  • decantere
  • vaze
  • sfesnice
  • art. decorative


SC Sticla Alesd SRL
Str. Henry Coanda, Nr. 5, ALESD, Jud. BihorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sticla Alesd SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sticla Alesd SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sticla Alesd SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.080