Direct la continutul paginii »

Asiris Solutions SRLAtelier propriu de creatie: felicitari de Craciun, Paste, 1 Martie, aniversare si invitatii de nunta, botez, diverse ocazii.

Realizam manual felicitari si invitatii unicat sau serie mica cu un design deosebit folosind elemente de volum precum frunze, petale uscate, panglici de organza sau satin, pietre semipretioase. Creatiile noastre au personalitate, sunt unice, inveselesc si sunt pastrate mereu ca amintire. Materialele de calitate, cartoanele si hârtiile cu texturi speciale, termenele scurte de executie, preturile avantajoase si personalizarea deosebita vor multumi si cel mai exigent client. Va propunem sa va convingeti vizitând magazinul nostru online.

Cine suntem?
Firma ASIRIS SOLUTIONS S.R.L. este o agentie de publicitate din Brasov, infiintata in 2003, care ofera servicii de identitate vizuala, grafica promotionala, servicii pregatitoare pentru tipar, felicitari si invitatii personalizate pentru diferite evenimente si ocazii (Craciun, Paste, 1 Martie, aniversare, nunta, botez).
Pe lânga acestea mai furnizeaza clientilor sai servicii de proiectare si inginerie pentru arhitectura si industrie mecanica precum si elaborarea de produse software conform cerintelor utilizatorului.

Misiunea noastra este sa oferim servicii de publicitate si proiectare diversificate, de calitate si convenabile clientilor (companii mari sau mici), care doresc sa-si promoveze si sa-si consolideze afacerea printr-un partener de incredere, disponibil si ingenios.

Multumirea clientilor nostri si faptul ca apeleaza mereu la serviciile agentiei Asiris Solutions reprezinta satisfactia noastra. Detinem o echipa mica, creativa, deschisa si implicata. Ne bazam pe experienta lor, de peste 12 ani in materie de design, tipar si programare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Asiris Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Asiris Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Asiris Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.055