Direct la continutul paginii »

Theo SRLDorim sa fii un CUMPARATOR MULTUMIT! De aceea iti oferim in special produse executate manual, "FABRICATE IN ROMANIA". Iti vom prezenta mereu NOUTATI! Pentru a le vedea si ... pentru a cumpara, viziteaza-ne regulat! Firmele romanesti care realizeaza produsele expuse, exporta in tari din toata lumea. Magazinul nostru iti prezinta produsele pe categorii:

  • SECTIUNEA ARTICOLE TIP " GALLE "

Vei gasi aici "GALLE-uri", articole din sticla stratificata ( 4 straturi colorate de baza peste stratul alb "suport" ), executate dupa tehnologia scolii franceze a pictorului EMIL GALLE. Fiecare produs este realizat exclusiv manual ceea ce face ca acesta sa poarte amprenta personala a fiecarui pictor. Aceste obiecte sunt adevarate opere de arta si pot constitui un CADOU deosebit pentru orice ocazie!

  • SECTIUNEA " OBIECTE DE DECOR "

Sunt "expuse" obiecte de decor realizate din aluminiu prin turnare si vopsite in camp electrostatic. Obiectele de decor "expuse" se pot vopsi in urmatoarele culori: albastru, auriu, negru pepit, verde pepit, rosu, nichel. Vopseaua poate fi mata sau grofata. Poti alege culoarea dorita pentru produsul preferat. Preferintele le vei comunica operatorului nostru care te va contacta dupa emiterea comenzii. Pentru orice ocazie poti alege de aici un CADOU deosebit!

  • SECTIUNEA " PERUCI"
Perucile sunt executate manual, din par natural. Inainte de confectionarea perucii, parul natural se sterilizeaza. Perucile se pot executa functie de preferinta clientului pe calota fixa sau cu calota reglabila la dimensiuni.

Aceste produse se adreseaza atat persoanelor cu probleme de sanatate, cat si pentru cele care le aleg din punct de vedere practic si estetic.
SC Theo SRL
Str. Nicolae Alexandrescu, Nr.74, CP 800113, Galati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Theo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Theo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Theo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.782