Direct la continutul paginii »

SC East European Electronic Products SRLSuntem S.C.EAST EUROPEAN ELECTRONIC PRODUCTS S.R.L sub patronaj francez, cu sediul in Mintia, str.Matei Corvin nr.203/E, jud. HD.
Incepand cu conceptia schemei electrice si trecand la realizarea de prototipuri, testari, pana la productia de sine, expertiza noastra se intinde in numeroase sectoare de activitate.

Avem dorinta de a inova si de a gasi intodeauna solutii mai performante. E3P, expertul implicat in provocarile dumneavoastra tehnologice din cele mai indraznete.

Biroul nostru de studii defineste schema electronica, diagrama traseelor pentru PCB si realizeaza programele circuitului integrat programabil.

Cateva dintre aplicatii: masini de ambalat, masini de ambalat cu vacuum, automatizari pentru porti industriale, bariere si usi garaje atat rezidentiale cat si industriale, controlere de temperatura, regulatoare de temperatura, schimbatoare de caldura plane, elevatoare, ascensoare.

Va asteptam sa ne contactati in vederea unei posibile colaborari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC East European Electronic Products SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC East European Electronic Products SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC East European Electronic Products SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

9.989