Direct la continutul paginii »

Acron Electronics RofleetFirma Acron Electronics Rofleet SRL si-a inceput activitatea in anul 2010 avand ca scop principal implementarea de solutii pentru imbunatatirea managementului flotelor auto si gestionarea pacurilor auto. Aceasta se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa isi asigure masina impotriva furtului cat si firmelor de transport si logistica,distributie, agricultura, constructii, banci si asigurari, securitate, utilitati publice, taxi si maxi taxi,rent a car.

Firma Acron Electronics Rofleet SRL ofera servicii de monitorizare prin GPS a autovehiculelor atat in tara,cat si in afara tarii. De asemenea, firma va pune la dispozitie un sistem de detectie furt/imobilizare a autovehiculelor. Sistemul permite detectia oricarui tip de furt: pe roti, pe platforma etc. si include alertare automata prin sms+oprire motor prin sms.

Serviciile noastre constau in:

- urmarirea activitatii autovehiculelor 24 de ore din 24, atat in timp real cat si retroactiv: locatia pe harta, traseul parcurs, numarul de km parcursi, pozitia, viteza, coordonatele GPS si daca autovehiculele stationeaza sau se afla in miscare (datorita optiunii Google Street View, puteti vizualiza locatia curenta a masinii si in format 3D);

- urmarirea pe harta a traseului parcurs pe o anumita perioada de timp: data si ora plecarii, traseul efectuat, stationarile, opririle, data si ora sosirii (se poate urmari traseul în acelasi timp chiar si pe o luna de zile).

- rapoarte privind activitatea zilnica/saptamanala/lunara - foi pentru evidenta parcursului, rapoarte detaliate de kilometri/viteze/stationari, evidenta orelor de condus etc.

-generarea de trasee avand ca punct de pornire locatia curenta a vehiculului iar ca destinatie o adresa dorita sau un cod postal. Facilitati: calcul de km pana la destinatie, trasee sugerate, generarea traseului cu evitarea drumurilor cu taxa sau cu evitarea autostrazilor.

-ALERTE,cu setare puncte de interes (POI) si setare geofence si geocoridor.Alertele pot fi:alerta pentru confirmarea intrarii/iesirii din zona de interes,alerta cand autovehiculul a parasit o zona delimitata de geofence sau geocoridor,alerte daca un autovehicul a depasit o anumita viteza setata s.a.

- actualizarea este instantanee si traseul este redat in mod fidel (in curbe si in sensurile giratorii se observa cum masina a efectuat virajul).

-NOU!Calculul consumului de combustibil estimat.

*Imobilizare autovehicul in cazul furtului.

-Sistemul de imobilizare a motorului permite detectia oricarui tip de furt:pe roti, pe platforma etc.

-Alertare automata prin SMS

-Oprire motor prin SMS.

In fiecare zi, specialistii nostri lucreaza la imbunatatirea sistemelor si cauta permanent metode care concureaza la reducerea cheltuielilor companiei dumeavoastra.

Indiferent de marimea flotei auto, va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte de pret si solutii adaptate pentru nevoile dumneavoastra de exploatare.

Spre deosebire de alte companii concurente, noi am ales sa ne cream propria solutie software dar si modalitatea de implementare a platformei aferente. Din acest motiv putem oferi echipamentele gps si abonamentele la un pret cat mai accesibil si avantajos si putem adauga gratis, functionalitati la solutiile de monitorizare conform cerintelor clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acron Electronics Rofleet se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Acron Electronics Rofleet in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acron Electronics Rofleet, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Acron Electronics Rofleet


14.887