Direct la continutul paginii »

PHABEDA SRLSuntem o companie privata, cu capital integral romanesc, specializata in implementarea de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor.

Mai simplu spus, orice afacere are nevoie de date pentru a functiona si pentru a se dezvolta.

Ei bine, cu aceasta ne ocupa noi, oferim solutii software intuitive, care furnizeza informatii pe baza carora, managerii si administratorii pot lua rapid si eficient decizii destepte.

Solutiile noastre software sunt potrivite cerintelor de informatizare atat ale firmelor mici si mijlocii (WinMENTOR), cat si ale celor mijlocii si mari (WinMENTOR, WinMENTOR ENTERPRISE).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PHABEDA SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre PHABEDA SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PHABEDA SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
PHABEDA SRL


17.052