Direct la continutul paginii »

Cargo Soft Manager SRLCargo Soft Manager este un partener competent si de incredere pentru dumneavoastra, cu personal cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul furnizarii de servicii si consultanta IT.

Bazandu-ne pe specialistii nostri cu o experienta bogata in analiza, consultanta, dezvoltare, implementare, testare, suport si training, va garantam o colaborare solida si profesionala.

Aplicatiile produse si comercializate de noi sunt innovative, realizate cu cele mai noi tehnologii disponibile, la un inalt standard calitativ.

De la programe simple, care va usureaza munca de zi cu zi, pana la aplicatii complexe care sa furnizeze rapoarte si grafice elaborate, apelati la noi cu incredere. Va putem ajuta sa puneti la punct toate acele operatiuni manuale din firma care va consuma timpul, respectiv banii.

Suntem flexibili – avem o politica flexibila in privinta conditiilor contractuale, ce pot fi negociate in functie de necesitatile clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cargo Soft Manager SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cargo Soft Manager SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cargo Soft Manager SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.